Elk jaar zijn we op zoek naar families die buitenlandse gasten die deelnemen aan het Bonheidansfestival willen opvangen en wegwijs maken in België.

Degenen die meer intense contacten willen met de buitenlanders en op die wijze de organisatie willen helpen, kunnen als gastouder enkele van de bijna 200 buitenlandse gasten (dansers en muzikanten) kost en inwoon verschaffen. Dit houdt in dat twee of meerdere gasten gedurende enkele dagen overnachten bij een gastgezin en er ook de maaltijden gebruiken. Daarnaast wordt van de gastouders verwacht dat de buitenlandse gasten op de afgesproken dagen & uren naar de festivaltent worden gebracht voor de optredens of uitstapjes.

Wie ooit al gedurende enkele dagen buitenlandse dansers in huis heeft genomen, zal je graag vertellen hoe interessant, leerrijk en leuk het is om een ander land, een ander volk, een andere cultuur van binnenuit te leren kennen. Indien je in Bonheiden of omgeving woont, en je graag als gastouder in aanmerking zou komen, neem dan contact op via de hieronder vermelde telefoonnummers. Je kan er zeker van zijn dat samenleven met mensen uit een andere cultuur heel verrassend, aangenaam en bovenal verrijkend is.

Je wilt gastouder worden? Je bent al gastouder, maar hebt enkele vragen? Aarzel niet volgende mensen te contacteren:

Telefoonnummer Chris Meeus – 015 51 54 29