Ontspanningsweekend Hoge Duin

Gepubliceerd door De Krekels op

We gingen afgelopen weekend met de groep op ontspanningsweekend naar de Hoge Duin in Oostduinkerke. Na de busrit naar zee was er nog even tijd om croques uit het vuistje te eten en een spelletje in de oudere groepen te spelen. Daarna was het tijd om in onze warme slaapzakken te kruipen.

Strandspel

De volgende dag was het tijd voor het grote strandspel. We speelden in groepjes verschillende spellen zoals petanque, badminton, kubb, fotoshoot, schelpjes verzamelen, zandkastelen bouwen, grachten graven, hindernissenparcours afleggen en bloemetjes knutselen. Hieronder zijn enkele foto’s van ons al ravottend op het strand.

Overgang

Floor en Myrthe deden op het weekend ook het overgangsritueel om naar de volgende leeftijdsgroep te mogen gaan. Ze hebben dat heel goed gedaan, en hebben elkaar daarbij mooi mogen schminken met sausjes. Het ei op het einde zal hen zeker nog een lange tijd glanzend haar geven!

Groepsfoto’s

Om af te sluiten zijn er nog enkele leuke groepsfoto’s van de Krekeltjes, Heikrekeltjes, Jongkrekels en de volwassen Krekels. Het was weer een leuk ontspanningsweekend waarop we ons allemaal enorm hebben geamuseerd. Het zand van de hoge duinen zal ons zeker nog een tijdje volgen in onze schoenen!